İKLİMLENDİRME ZİRVESİ 2026

İklimlendirme Zirvesi 2026: Küresel iklim değişikliğiyle mücadelede sektörün rolü ve sürdürülebilir çözümler, 5 Mayıs 2026 tarihinde Wyndham Grand İstanbul Levent ev sahipliğinde tartışılıyor. Yenilikçi teknolojileri ve sektörün geleceğini keşfetmek için bu önemli platformda yerinizi alın.

Satış 🌍【Türkiye Pazarı】Çin Malı - GRAT - Isı Pompası Pazarındaki Yeni Fırsatları Birlikte Keşfedelim!🌍

Satış yapacağınız zaman lütfen bu öneki seçiniz.

Leo Lee - GRAT

OEM Üretici
OEM Üretici
Distribütör
Kayıtlı Kullanıcı
Puan 1
Çözümler 0
Web sitesi
gratpro.com
@Leo Lee - GRAT
Saygıdeğer Türk Isı Pompası Sektörü Paydaşları, Merhaba!

Ben Bay Li, Çin'in önde gelen ısı pompası üreticilerinden biri olan GRAT firmasının denizaşırı pazar uzmanıyım. Bu vesileyle, Türkiye'deki tüm meslektaşlarıma en içten selamlarımı sunuyor ve sizinle iş birliği yapmayı içtenlikle arzuluyorum. Şirketimiz, küresel pazar için yüksek kaliteli hava kaynaklı ısı pompası ürünleri sağlamaya kendini adamış, sektörde uzun yıllara dayanan köklü bir geçmişe sahiptir. Faaliyetlerimiz Avrupa, Kuzey Amerika, Orta Doğu ve Avustralya dahil olmak üzere dünyanın pek çok bölgesine yayılmıştır. Ayrıca LG, Beko, Philips, Carrier ve Whirlpool gibi uluslararası tanınmış markalarla yeni ürün geliştirme süreçlerinde iş birliği yaparak zengin bir sektörel deneyim ve teknik güç biriktirdik.

Türkiye pazarındaki varlığımızı daha da güçlendirmek amacıyla, 2026 yılının Temmuz ayında Türkiye’ye bir iş ziyareti gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu ziyaretin temel amacı, aşağıdaki alanlar dahil olmak üzere çok yönlü iş birliği fırsatlarını değerlendirmektir:

• OEM/ODM İş Birliği: Türk iş ortaklarımız için özelleştirilmiş ürün çözümleri sunmak.
  • Distribütörlük ve Bayilik: Türkiye ve çevre pazarlarda perakende ve proje kanallarını birlikte büyütmek.
  • Teknik ve Proje İş Birliği: Pazar bilgilerini paylaşmak ve yerel ihtiyaçlara uygun ısı pompası ürünlerini ortaklaşa geliştirmek.
  • Diğer İnovatif Modeller: Yeni ve yaratıcı iş modelleri üzerine tartışmaya açığız; birlikte yaratacağımız sinerjiyi heyecanla bekliyoruz!
Türkiye ısı pompası pazarının sahip olduğu muazzam potansiyelin ve kendine has dinamiklerinin bilincindeyiz. Gerçekleştireceğimiz yüz yüze görüşmeler sayesinde teknolojik avantajlarımızı ve küresel deneyimimizi sizlerle paylaşmayı, aynı zamanda yerel pazarın ihtiyaçlarını ve gelecek trendlerini daha derinden anlamayı hedefliyoruz. Güçlerimizi birleştirerek her iki taraf için de "kazan-kazan" ilkesine dayalı bir başarı yakalayabileceğimize inanıyoruz.

Eğer iş birliğiyle ilgileniyorsanız veya bir görüşme planlamak isterseniz, bana aşağıdaki kanallardan ulaşabilirsiniz:

Siz değerli meslektaşlarımla derinlemesine fikir alışverişinde bulunmayı dört gözle bekliyorum. Temmuz ayındaki ziyaretimizin verimli geçmesini ve gelecekte Türk ortaklarımızla el ele vererek sektöre yeni bir soluk getirmeyi umuyorum!

En içten saygılarımla,

Leo Li | GRAT Uluslararası Pazar Uzmanı

Resmi Web Sitesi: [https://gratpro.com/]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sayın Li, Merhaba! Foruma hoş geldiniz.

Detaylı tanıtımınız için çok teşekkür ederiz. GRAT'ın LG ve Beko gibi markalarla olan iş birliği geçmişi gerçekten çok etkileyici ve güven verici. Türkiye'deki ısı pompası pazarı şu anda hızlı bir büyüme sürecinde; bu nedenle 2026 yılında bir iş ziyareti planlamanız oldukça ileri görüşlü bir adım olmuş.

Bu bilgileri forumun "Sektör Gelişmeleri" veya "İş Ortağı Arama" bölümlerinde de paylaşmanızı öneririm; böylece daha fazla yerel mühendislik firması, uygulayıcı ve distribütör size ulaşabilir.

Türkiye pazarına açılma planlarınızda başarılar dileriz! GRAT’ın yenilikçi ürünlerini yerel pazarda görmeyi merakla bekliyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar, topluluğumuza hoşgeldiniz, umarım istediğiniz ticaretleri gerçekleştirirsiniz, sağlıcakla kalın.

Konuyu okuyanlar
21 dk
0 Aktif
Geri